Studio Frantzén

Igår var det premiär för Studio Frantzén och vips så hade det här med köksbord tagits till en helt ny nivå. Här handlar det alltså inte ”bara” om att sitta nära rykande kastruller och svettiga kockar, i Studio Frantzén får du se skisserna, ritningarna och ta del av hela den kreativa skapandeprocessen bakom en av världens bästa restauranger.

Vi har länge önskat oss en plats där vi kan arbeta experimentellt och kreativt och kombinera detta med en privat matsal — ett provkök helt enkelt” förklarade Björn för det tiotal gäster som igår kväll hade äran att få bänka sig i restaurangens gamla ”Salle de Banquet”.

Alltså, ett testkök på dagen där två heltidsanställda kökschefer ansvarar för den dagliga rutinen och där alla gäster får se spår av verksamheten med skisser och ritningar på väggen. I Studio Frantzéns privata matsal tar man emot sällskap om 20 gäster i stället för 16 som tidigare. Ett av borden står med utsikt över köket.

Vi odlar idén med ett kök och matsal med stor hemkänsla och närhet. Studio Frantzén ger oss möjligheter att bjuda till ”pop-up” middagar, mindre gästspel, matlagningskurser, privata sällskap, möten och små konferenser.”

Håll utkik efter vad som komma skall i Studio Frantzén för känslan är att här kommer det bli åka av framöver.

image

image(2)

image(3)

image(4)

image(5)

image(6)

image(7)

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: