12 x 8

Blev grymt glad tidigare i veckan när Chef Einarsson hörde av sig och och hade fixat plats på Leijontornet 12 x 8.

Leijontornet 12 x 8 är öppet 12 gånger om året. Vid dessa tillfällen finns det  endast 8 platser och att få en plats hos oss innebär en kväll med extra allt. En middag hos oss består, förutom aptitretare och kaffegodis, av sex rejäla serveringar från de absolut bästa råvaror vi kan uppbringa. Vår matstil är fjärran från rökpuffar, pulver, sfärer och flytande kväve utan har en, som vi hoppas att ni uppskattar, mer klasssisk prägel.

Vid en kväll hos oss spelar drycken en minst lika stor roll som maten och vid dessa middagar kommer vi att plocka fram några av de godaste vinerna som finns i vår vinkällare. Med andra ord tillhör vinerna alltid världsklass.

När ni kommer till oss så ingår allting, aperitifen, maten, vinerna, kaffet, digestifen och till och med cigarren (om vädret tillåter) som kan rökas på vår innergård ingår. Man köper helt enkelt en biljett och sen är det bara att luta sig tillbaka och njuta.

Restaurangens öppettider är spridda jämnt över två säsonger: sex middagar under våren (mars, april och maj) och sex middagar under hösten (september, oktober och november).”

Det kommer kanske, med andra ord, att gå ganska ”smidigt” under hösten – för en gångs skull!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: